Hubbster Activate är en digital metod som förenar medarbetarengagemang med företagsstrategi - bottom up
En

Varför undviker vi stora, håriga mål?

Ett av de största skälen till att vi undviker stora, håriga mål är att vi tror att vi först behöver ha en detaljerad perfekt plan på plats. En skottsäker plan där varje steg är identifierat. Där framgång är garanterad. Vi vill veta säkert hur det kommer att sluta redan innan vi börjar.

Men, eftersom det är omöjligt att skapa den typen av plan, tvekar vi.

Så vi börjar aldrig.

Så här ser verkligheten ut: Människor och organisationer, som så småningom hittar framgång, börjar med att pröva saker. Massor av saker. Vissa saker är framgångsrika, vissa inte. De lär sig av framgångarna och misslyckandena. Erfarenheterna skärper deras fokus och hjälper dem att gå vidare.

Vill du få saker att hända? Definiera de första stegen. Börja göra. Fortsätt. Det finns inga garantier för framgång. Men det du lär dig av resan kommer definitivt att vara värt det. Garanterat.