Hubbster Activate är en digital metod som förenar medarbetarengagemang med företagsstrategi - bottom up
En

Förläng värdet på er kickoff

De flesta av oss har upplevt känslan och energin av en riktigt bra konferens eller företags-kickoff. Men sen då?

Vill du beställa Kickoff:Activate?

Kickoff:Activate metoden – 3 enkla steg

1. Innan kickoffen: Din utvalda cockpitgrupp jobbar igenom kickoffagendan och den strategi/inriktning som ska presenteras. Ramverket skapas utifrån er utvalda strategi (VAD & VARFÖR). Ambassadörer/Gruppledare väljs ut, utbildas via verktyget, och bjuder sedan in sin grupp till mindre gruppmöten som äger rum på kickoffdagen.
2. Din kickoffagenda inkluderar en kort beskrivning av vad Kickoff:Activatemetoden innebär och efter att du presenterat ert VAD & VARFÖR, t ex visionen, låter du ambassadörerna och deras grupper jobba fram aktiviteter i linje med HUR. Utvalda aktiviteter läggs in i Kickoff:Activate-verktyget för genomförande och utvärdering.
3. Kickoffen slutar, men arbetet på de utvalda aktiviteterna fortsätter med stöd av Kickoff:Activate. Deltagare och konkreta aktiviteter peppas och puffas framåt i genomförandet mot bakgrund av data från Kickoff:Activates dashboard. Resultatet följs upp vid nästa träff eller kickoff där du presenterar företagets bästa exempel på lyckade aktiviteter, tillsammans med priser, ballonger och fyrverkerier!
Många företag har utmaningar med att förlänga värdet av kickoffinvesteringen, vilket innebär att den dyrbara energi som byggts upp vid eventet snabbt försvinner igen. En kickoff är ofta där allt startar, men innebär tyvärr alltför ofta också slutet på en djupare implementering av visionen och andra innovativa idéer. Men, det behöver inte vara så! Hubbster har utvecklat Kickoff:Activate; en digital metod som effektivt hjälper företag att tydliggöra, förlänga och mäta resultatet av kickoffen genom realtids data. Medarbetarinvolvering, engagemang och självledarskap är tre viktiga nycklar som byggts in i verktygets digitala metod; faktorer som ofta avgör om en organisation kommer lyckas med sitt genomförande eller inte. Med Kickoff:Activate förändrar vi helt möjligheterna att göra kickoffen till en långsiktig investering med tydliga affärsnyttor.
Vill du veta mer om Kickoff:Activate?
Pris: 99 SEK/användare per månad eller Enterprise lösning